Veselé fašiangy v OO JDS Žilina

Veselé fašiangy v OO JDS Žilina

 

V poradí už piata fašiangová zábava členov OO JDS  Žilina sa uskutočnila v sobotu 31.januára 2015, za účasti 230 členov,  z 15 základných organizácií JDS Divina, Dlhé Pole, Horný Hričov, Lietavská Lúčka, Nededza, Porúbka, Rajec, Rajecké Teplice, Rosina, Stráňavy, Strečno, Svederník, Varín, Višňové a Žilina.   

            Toto veselé spoločenstvo veselých dôchodcov sa v hoteli Slovakia Inn v Žiline  prišli  spoločne stretnúť a zabaviť sa.  V kultúrnom programe vystúpili a potešili nás Žilinské babenky so svojim tanečným programom. Veselými pesničkami nás rozveselili Kysucké žubrienky a viacerými  tanečnými choreografiami  Kysucké margarétky. Pobavila nás i veselá scénka v podaní členov JDS zo Strečna. Na stoloch nechýbali ani tradičné fašiangové šišky a pagáče. Oživením zábavy bola tombola. Cien bolo veľa a urobili radosť mnohým účastníkom. Všetkým darcom srdečne ďakujeme.  Po programe sa už na tanečnom parkete tancovalo, zabávalo a spievalo.  

Dôchodcovia ukázali, že  chcú spoločensky žiť.  Pri tanci sa čas akoby zázračným spôsobom zastavil, ba dokonca i vrátil o pár rokov naspäť. Aj na choroby sme zabudli. A to je dobré. Tešíme sa už na ďalšiu zábavu.

 

Alžbeta Vítová                                                                        Ing. Eva Beráková

Predsedníčka ZO JDS Žilina                                                  Predsedníčka OO JDS Žilina