II. Fašiangová zábava členov JDS Žilina

Druhá fašiangová zábava členov OO JDS  Žilina sa uskutočnila v sobotu 11. februára 2012. Členovia zo základných organizácií JDS Divina, Lietavská Lúčka, Rosina, Stráňavy, Strečno a Žilina sa rozhodli, že sa chcú v tento deň spoločne stretnúť a zabaviť. A veruže dôchodcovia  ukázali, že to ešte dokážu. V kultúrnom programe vystúpili a potešili nás Žilinské babenky so svojim tanečným programom, krásnymi ľudovými pesničkami nás rozveselil spevácky súbor Lúčanka zo ZO JDS Lietavská Lúčka a priam ako ohňostroj zábavy a tanca boli tanečníci z Country skupiny Ruty-Šuty zo Žiliny. A to bol len začiatok našej fašiangovej zábavy. Po programe sa už na tanečnom parkete tancovalo, zabávalo a spievalo. Milým spestrením programu bola bohatá tombola, do ktorej nám darovali ceny štedrí sponzori.

Mesto Žilina, VÚC – Žilinský samosprávny kraj, 2 poslanci Mestského zastupiteľstva Žilina, ÚCV – Univerzita tretieho veku Žilina, Krajská knižnica Žilina, Eurotex – Mariánske námestie Žilina, Farby – laky Mydlárska ulica Žilina, Oriflame pani Zuzana Lapaková, Drogéria Teta – Mariánske námestie Žilina, Lekáreň Avena ulica M.R.Štefánika Žilina, Predajňa Poľské cukrovinky pri Starej tržnici Žilina, Kvetinové potešenie Hurbanova ulica Žilina, ČSOB Hlinkovo námestie Žilina, Pekáreň Ďuroška Rosina, Cukrovinky Maja – Hurbanova ulica Žilina, Lekáreň Medea Žilina, Lekáreň Doktor Max Žilina, Intax – Dobrý obchod ulica Bernolákova Žilina, Kvety – Bernolákova ulica Žilina, Lekáreň sv. Joachima a sv. Anny Bernolákova ulica Žilina, ZO JDS Divina, ZO JDS Rosina, ZO JDS Stráňavy, ZO JDS Strečno a členky výboru ZO JDS Žilina.

Všetkým darcom vyslovujeme naše úprimné ĎAKUJEME! Poďakovať sa chceme aj všetkým účinkujúcim seniorom v kultúrnom programe.

Tento rok je Európskym rokom aktívneho stárnutia a solidarity medzi generáciami. Na fašiangovej zábave sme dokázali, že vieme aktívne stárnuť. Ba dokonca sa mi zdá, že sme nestárli, ale naopak, že sme omladli. Ak neveríte, pozrite si na webovej stránke našu fotogalériu.

 

Za organizačný výbor: Alžbeta Vítová