Pokyny pre účastníkov pobytu v Piešťanoch

INFORMAČNÉ POKYNY

PRE ÚČASTNÍKOV REHABILITAČNO – POZNÁVACIEHO POBYTU V PIEŠŤANOCH  Hotel HARMONIA ** v  dňoch 7.3.2024 – 13.3.2024 – 7 dní (6 nocí)

Doprava do Piešťan je individuálna. Odporúčame použiť vlakový spoj R 704 Považan. Odchod zo Žiliny dňa 7.3.2024 o 9:31 h. Príchod do Piešťan:11:03 h. K tomuto spoju bude zabezpečený odvoz osôb i batožiny pred Hotel Harmonia  za poplatok 3,- €/osoba. Poplatok platí i na cestu späť 13.3.2024.

Služby začínajú 7.3.2024 obedom a ubytovaním sa. Služby končia 13.3.2024 raňajkami a uvoľnením izieb do 10:00 hod. Odchod z Piešťan vlakom o 10:55 h. R 705 Považan. K tomuto vlaku bude zabezpečený odvoz osôb a batožiny na železničnú stanicu Piešťany. Autobus na odvoz osôb a batožiny na železničnú stanicu bude pristavený pred hotelom o 10:00 hod.

Cena pobytu je 229,00 € /osoba - ak sú na izbe ubytované 2 osoby, Z toho uhradená záloha  50 ,-€/osoba.

Doplatok ceny pobytu sa bude platiť na recepcii v  deň príchodu. Hotel nedisponuje výťahom. Ubytovanie, stravovanie, liečebné procedúry sú pod jednou strechou.  Zoznam účastníkov bude  zaslaný na recepciu hotela vopred.

V cene je zahrnuté:

  • Ubytovanie (2 -posteľové izby s vlastným sociálnym zariadením)
  • Plná penzia – bufetový spôsob (raňajky, obedy a večere )
  • 7 liečebných procedúr  v hoteli (1x vírivka, 1x koreňový zábal, 1x masážne kreslo, 1x biosauna, 1x oxygenoterpia, 1x aerosólová kabína, 1x biolampa)
  • Bonus: denne o 16,00 hod. káva a koláč, nápoje k obedu a k večeri (pivo, víno, malinovka), + 1x výlet autobusom do okolia Piešťan,
  • Večerné spoločenské posedenia 

 

V cene  nie je zahrnuté:  Miestny poplatok  vo výške 0,50 €/osoba/noc. Držitelia preukazu ZŤP tento poplatok neplatia.                                                     Poplatok za neobsadené lôžko je 20,-€/noc.

Ďalšie benefity:

  • Doprava zo stanice pred hotel a späť za 3 €
  • Doprava do Piešťan (ku kolonádovému mostu) a späť  za 3 €
  • Možnosť dokúpenia procedúr podľa platného cenníka 
  • Parkovanie osobného auta pre ubytovaných hostí pred hotelom zdarma.

Nezabudnite si zobrať so sebou najmä občiansky preukaz, preukaz poistenca zdravotnej poisťovne, preukaz ZŤP, členský preukaz JDS, svoje potrebné lieky. Svoju batožinu si berte v takom množstve, aby ste boli schopní si ju sami prenášať. Nezabudnite batožinu označiť menovkou pre prípad zámeny alebo jej straty. Želáme Vám príjemný pobyt, dobrý oddych, upevnenie zdravia a načerpanie nových síl.                                                   

                                                      Alžbeta Vítová - Predsedníčka ZO JDS Žilina

 

Vlakové spojenie  7. 3. 2024  Žilina - Piešťany

 

  • Žilina – odchod  9:31 hod.           Piešťany – príchod 11:03 hod.                        R 704 Považan

K tomuto vlaku  bude zabezpečený hromadný odvoz osôb a batožiny zo železničnej stanice Piešťany do hotela Harmonia* *  za poplatok 3 € -poplatok platí i na cestu späť.

Vlakové spojenie 13. 3. 2024  Piešťany – Žilina

  • Piešťany – odchod  10:55 hod.                 Žilina – príchod 12:30 hod.      R 705 Považan

K tomuto vlaku bude zabezpečený odvoz osôb a batožiny od hotela Harmonia  na železničnú stanicu Piešťany. Autobus bude pristavený o 10:00 hod. hoteli.

V pokladni železničnej stanice Žilina je potrebné si  vyzdvihnúť v predstihu nulový cestovný lístok do Piešťan na základe vybaveného preukazu zákazníka. V prípade, ak nulový cestovný lístok už nedostanete a máte nad 70 rokov, zakúpte si  zľavnený lístok a to v cene - za každých začatých 50 km 0,15 € v 2.vozňovej triede. Podobným spôsobom so zabezpečte i cestovný lístok na cestu späť do Žiliny.